BAVORSKÉ KRUPICOVÉ KNEDLÍKY

29. září 2016 v 11:39 | Eva |  PŘÍLOHY
8 žemlí, 2 lžíce másla (jedna pod žemle), malá cibule, 3-4 vejce, 3 lžíce krupice, 2 lžíce sekané petržele, lžička soli

Dvě lžíce nakrájené na kostičky osmažíme na másle dohněda. Zbytek nakrájených žemlí dáme do mísy, zalijeme mlékem a necháme dvě hodiny stát. Na pánvi rozpustíme máslo, usmažíme v něm cibuli a sekanou petržel. Přidáme k máčené housce, přidáme dále smaženou žemli, 3-4 vejce, 3 lžíce krupice, osolíme. Pořádně propracujeme a potom uděláme z těsta knedlíky. Malé, protože se hodně navaří. Hodíme do osolené vody a vaříme ¼ hodiny.
Podáváme k pečením.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.