Hruškový salát

7. října 2016 v 12:42 | Eva |  SALÁTY

250 g hrušek (oloupané, zbavené jádřinců, nakrájené na kousky), 250 g broskví (oloupané, zbavené pecek, nakrájené na kousky), 400 g hroznového vína, 100 g jahod (omyté, nakrájené na kousky), 200 g moučkového cukru, špetka mleté skořice, 1 vanilkový cukr, 500 ml jablečného mošt

Omyté a nakrájené ovoce vložíme do mísy, přidáme cukr, skořici, zalijeme moštem a důkladně promícháme. Necháme dobře vychladit a podáváme.
Přeji dobrou chutˇ! Usmívající se
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.