Moravská čočka

30. října 2016 v 17:45 | Eva |  LUŠTĚNINY
1/2 kg čočky, 1/2 kg uzeného masa nebo libové anglické slaniny, 4 stroužky česneku,
1 velká cibule, sůl, pepř, ocet, olej

Uvaříme si předem namočenou čočku. Necháme v ní trochu vody a zahustíme trochou hladké mouky s vodou. Povaříme.
Zvlášť na větší pánvi osmažíme na oleji cibuli a masíčko.
Směs vmícháme do čočky.
Ochutíme prolisovaným česnekem, solí, pepřem a octem.
Přeji dobrou chutˇ! Usmívající se
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Irena Irena | Web | 31. října 2016 v 10:51 | Reagovat

Další mňamka, čočku milujeme celá rodina a tahle úprava vypadá dost dobře....

2 Eva Eva | 31. října 2016 v 13:02 | Reagovat

[1]: Ano,čočka je skvělé jídlo a není od věci si ji upravit i na jiný způsob než jak jsme zvyklí...Proto neváhejte a ochutnejte i tento recept.Nebudete litovat... přeji dobrou chutˇ! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.