Vajíčková rajčata

3. října 2016 v 7:30 | Eva |  PŘEDKRMY TEPLÉ
8 rajčat, pesto (směs bazalky, česneku, olivového oleje, piniových oříšků, parmezánu), 8 menších vajíček, olej, 50 g parmezánu

Rajčatům odřežeme vrch a vybereme z nich lžičkou dužinu. Vložíme je do vymaštěné zapékací mísy. Každé rajče naplníme směsí pesta, vajíčka a posypeme parmezánem. Na závěr pokapeme olivovým olejem. Dáme krátce zapéct do předem vyhřáté trouby.


Přeji dobrou chutˇ! Usmívající se
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eliss Eliss | Web | 3. října 2016 v 8:13 | Reagovat

Určitě někdy vyzkouším :-)

2 AshleyInka AshleyInka | Web | 3. října 2016 v 8:20 | Reagovat

Tak to musím někdy vyzkoušet :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.