4 cibule
4 kotlety
4 lžíce oleje
sůl
mletý pepř
1 lžička sladké mleté papriky
2 lžíce sekané zelené petrželky
100 ml sladké smetany

4 kotlety
4 lžíce oleje
sůl
mletý pepř
1 lžička sladké mleté papriky
2 lžíce sekané zelené petrželky
100 ml sladké smetany
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Postupně ji osmažíme na dvou lžících oleje a vyjmeme z pánve. Na pánev přidáme olej a kotlety opečeme po každé straně 2 až 3 minuty.
Poté je osolíme a opepříme a zabalíme do alobalu (dohromady) a necháme pár minut odpočinout. Kolečka cibule promícháme s mletou paprikou. Na pánev do tuku po pečení přilijeme smetanu, rozmícháme a krátce povaříme.
Kotlety rozdělíme na talíře, poklademe opečenými kořeněnými kolečky cibule a polijeme smetanovou omáčkou.
Kotlety rozdělíme na talíře, poklademe opečenými kořeněnými kolečky cibule a polijeme smetanovou omáčkou.
Posypeme nasekanou kudrnkou a podáváme s americkými brambory.
Na fotografii jsou se šťouchanými brambory.
Jo, to asi nejen vypadá parádně.....