Sezamová bulka se salámem, salátem a ředkvičkami.

9. června 2017 v 22:03 | Eva |  SVAČINY A SNÍDANĚ

  • 3 bulky se sezamem, 15 dkg uherského salámu,
  • 6 ředkviček, ledový salát,
  • podle potřeby máslo či margarín na potření
Bulky si rozřízneme na polovinu a vnitřky namažeme máslem, případně margarínem. Salát i ředkvičky si pečlivě omyjeme, osušíme a nakrájíme - ředkvičky na tenké plátky a ledový salát na menší čtverečky. Nakrájíme si na kolečka i uherský salám, pokud ho nemáme předkrájený.
Na dolní stranu namazané bulky dáváme nejprve ledový salát, poté kolečka uherského sakámu, plátky ředkviček a na ně opět vrstvu ledového salátu. Přiklopíme horní polovinou bulky. Stejně postupujeme u dalších dvou zbylých bulek.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.